Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen416g137kcal13.7g20.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 166g571kcal16.9g116.4g2g5.8g
Rypsiöljy 36g316kcal0g0g35.7g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Sokeri 21g84kcal0g20.8g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g2418kcal78.8g315.6g89.8g11.6g
Valittu annoskoko710g1209kcal39.4g157.8g44.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna355g605kcal19.7g78.9g22.5g2.9g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071