Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Lehtiselleri 33g4.2kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g3g0g0g
Kalaliemi laimennettu 333g10kcal0g1g0.7g0g
Kirjolohifilee 133g220kcal22.3g0g14.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.7g1.4kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku50g8.2kcal0.3g1.5g0g0.9g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g6.7g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g769kcal50.6g22.8g51.4g9g
Valittu annoskoko710g384kcal25.3g11.4g25.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna355g192kcal12.7g5.7g12.9g2.3g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223