Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 120g146kcal25.5g0g4.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 150g107kcal2.7g21.6g0.3g1.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g36g10kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4g13kcal0.4g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g553kcal58g47.8g12.4g5.4g
Valittu annoskoko710g277kcal29g23.9g6.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna355g138kcal14.5g12g3.1g1.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824