Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.2g45kcal0.1g0.1g5g0g
Punakaali 333g87kcal5.2g11.7g0.7g6.3g
Sipuli (käsittelemätön)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen229g80kcal0.5g18.8g0.2g3.4g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma42g133kcal0g30.8g0g0g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g6.2g2.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g787kcal13g127.2g12g20.8g
Valittu annoskoko710g394kcal6.5g63.6g6g10.4g
Annoskoko puolitettuna355g197kcal3.3g31.8g3g5.2g
Arvot/100g100g56kcal0.9g9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289