Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka112g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Juuriselleri 83g26kcal1g3.8g0.2g2.6g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Pinaatti 54g7.2kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g83g25kcal0.7g4.2g0.2g1.9g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g10g5.1kcal0.2g0.9g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g226kcal9.4g33g2.2g18.6g
Valittu annoskoko710g113kcal4.7g16.5g1.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna355g56kcal2.4g8.3g0.6g4.7g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.3g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=459818