Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 375g104kcal4.5g15.2g0.7g7.9g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g50g16kcal0g5g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g502kcal9.4g104.6g1.4g15.8g
Valittu annoskoko710g251kcal4.7g52.3g0.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna355g126kcal2.4g26.2g0.4g4g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227