Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%2000g2580kcal416g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Peruna, keskikokoinen 60g850g510kcal12.7g110.5g0.8g7.6g
Paprika keltainen 1200g362kcal11.3g61.2g2.4g24g
Kesäkurpitsa, tuore1250g213kcal7.5g31.2g5g8.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1425g428kcal14.2g85.5g2.8g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g8386kcal933.2g612.8g223.4g121.8g
Valittu annoskoko7100g4193kcal466.6g306.4g111.7g60.9g
Annoskoko puolitettuna3550g2096kcal233.3g153.2g55.9g30.5g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808