Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g2002g1301kcal34g240.2g0g0g
Vesi2669g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1335g844kcal40g64.1g46.7g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g801g801kcal152.1g0g17.6g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g267g446kcal6.9g15.5g40g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g27g59kcal4.5g4.5g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g6902kcal475g648.6g213.4g0.2g
Valittu annoskoko7100g3451kcal237.5g324.3g106.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3550g1725kcal118.8g162.2g53.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653