Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2399g3335kcal455.8g0g167.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g300g330kcal15g63g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kukkakaali 2999g722kcal54.3g66g9g69g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g900g3239kcal251.9g18g242.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g17380kcal1583.8g356.8g1037.6g156.8g
Valittu annoskoko7104g8690kcal791.9g178.4g518.8g78.4g
Annoskoko puolitettuna3552g4345kcal396g89.2g259.4g39.2g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349