Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 962g1099kcal161.6g0g50g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1202g915kcal22.6g186.3g2.4g12g
Porkkana 601g197kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Purjosipuli 240g55kcal4.4g5.8g0.5g5g
Sipuli 289g87kcal3.6g13.8g0.6g4.9g
Maustepippuri, annos 1g12g0.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi2404g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g481g1202kcal67.3g16.3g96.2g0g
Pinaattipakaste 150g361g51kcal6.9g1.4g1.8g4.7g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g481g255kcal27.4g25.5g4.3g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g24g16kcal1.8g2.2g0.1g0g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g7781kcal602.2g570.2g315.2g85.8g
Valittu annoskoko7104g3891kcal301.1g285.1g157.6g42.9g
Annoskoko puolitettuna3552g1945kcal150.6g142.6g78.8g21.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369