Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3603g2730kcal67.4g555.6g7.2g36g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g1802g2270kcal90.1g50.4g189.2g0g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto901g2973kcal243.2g0g216.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g16501kcal830.4g1306g829.4g105g
Valittu annoskoko7104g8250kcal415.2g653g414.7g52.5g
Annoskoko puolitettuna3552g4125kcal207.6g326.5g207.4g26.3g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314