Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3089g10598kcal314.7g2162.1g37.1g108.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2376g1524kcal76g114.5g83.2g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%950g2661kcal275.6g23.8g161.6g0g
Oliiviöljy 535g4727kcal0g0g534.6g0g
Leivinjauhe 119g209kcal6.2g44.9g0g0.6g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g39438kcal1345g4690.6g1633g217.8g
Valittu annoskoko7104g19719kcal672.5g2345.3g816.5g108.9g
Annoskoko puolitettuna3552g9860kcal336.3g1172.7g408.3g54.5g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531