Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g3482g7940kcal661.6g0g592g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g488g1316kcal36.6g238.9g24.4g48.8g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1741g1132kcal55.7g83.6g60.9g0g
Kananmuna kuoreton 522g745kcal65.3g1.6g53.5g0g
Korppujauho (X-tra)871g3308kcal113.2g661.6g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g28882kcal1864.8g1971.4g1496.4g97.6g
Valittu annoskoko7104g14441kcal932.4g985.7g748.2g48.8g
Annoskoko puolitettuna3552g7221kcal466.2g492.9g374.1g24.4g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519