Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 836g2868kcal85.2g585g10g29.3g
Margariini 60%, keskiarvo 643g3424kcal2.1g2.3g385.7g0g
Juusto, keskiarvo 1286g4499kcal321.8g3.2g356.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1286g435kcal39.3g63g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 1061g1513kcal132.6g3.2g108.7g0g
Tonnikala öljyssä 964g1830kcal261.5g0g86.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1029g1061kcal35.5g185.2g10.9g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g31261kcal1756g1683.8g1919.2g118.2g
Valittu annoskoko7104g15631kcal878g841.9g959.6g59.1g
Annoskoko puolitettuna3552g7815kcal439g421g479.8g29.6g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453