Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 832g3377kcal0g831.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 832g2855kcal84.8g582.4g10g29.1g
Voi, 1 tl, 5 g640g4672kcal6.4g6.4g512g0g
Mustikka metsä- 2240g986kcal11.2g143.4g13.4g73.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1600g896kcal136g80g3.2g0g
Kaurahiutale 256g958kcal37.1g145.9g18.7g25.6g
Kananmuna kuoreton 704g1004kcal88g2.1g72.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g29496kcal727g3582.8g1259g257.2g
Valittu annoskoko7104g14748kcal363.5g1791.4g629.5g128.6g
Annoskoko puolitettuna3552g7374kcal181.8g895.7g314.8g64.3g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271