Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)962g5292kcal9.6g9.6g577.3g0g
Sokeri 225g911kcal0g224.3g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl372g491kcal48.7g1.1g30.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1459g5108kcal175.1g1036.1g30.6g43.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1283g4234kcal89.8g166.8g346.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g962g2694kcal24.1g33.7g269.4g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1116g1473kcal146.2g3.3g92.6g0g
Sokeri 545g2213kcal0g544.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g205kcal0g50.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 128g430kcal0.1g104.7g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g46102kcal987.2g4350.2g2694.6g91.2g
Valittu annoskoko7104g23051kcal493.6g2175.1g1347.3g45.6g
Annoskoko puolitettuna3552g11525kcal246.8g1087.6g673.7g22.8g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259