Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%4257g5917kcal808.8g0g298g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1171g1623kcal146.3g3.5g114.7g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 21g60kcal2.3g8.2g0.7g5.6g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Kesäkurpitsa958g163kcal3.8g23.9g5.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)585g158kcal7.6g28.1g1.2g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g15847kcal1937.6g129g842.2g44.6g
Valittu annoskoko7104g7924kcal968.8g64.5g421.1g22.3g
Annoskoko puolitettuna3552g3962kcal484.4g32.3g210.6g11.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684