Mummon kardemummakakku

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Voitele ja korppujahota irtopohjavuoka tai valurautainen pannu halkaisijaltaan 24 cm.
Sekoitajauhot, sokeri ja kardemumma keskenään.

Lisää rasva ja nypi jauhojen kanssa ryynimäiseksi seokseksi.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi paksuhkoksi taikinaksi.

Levitä taikina vuokaan.

Ripottele pinnalle raesokeri ja 1 tl kardemummaa.

Voit käyttää pinnalla myös erilaisia strösseleitä
Paista uunin alaosassa n.35 minuuttia.

Kokeile tikulla kypsyys kakun keskeltä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Helima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3106g10657kcal316.5g2174.2g37.3g108.7g
Sokeri 1354g5496kcal0g1352.5g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 796g5571kcal5.2g0g627.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g120g372kcal13.1g71.7g8.4g33.4g
Sokeri 96g388kcal0g95.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g23.9g2.8g11.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1593g526kcal52.6g78g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g46265kcal783.6g7591.6g1352.2g306.4g
Valittu annoskoko7104g23132kcal391.8g3795.8g676.1g153.2g
Annoskoko puolitettuna3552g11566kcal195.9g1897.9g338.1g76.6g
Arvot/100g100g326kcal5.5g53.4g9.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296780