Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 4000g7813kcal747.6g0g540g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1200g2160kcal228g1.2g132g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g224g269kcal5.6g13.4g20.2g3.4g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g23464kcal2191.4g119.2g1568g37.2g
Valittu annoskoko7104g11732kcal1095.7g59.6g784g18.6g
Annoskoko puolitettuna3552g5866kcal547.9g29.8g392g9.3g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164