Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g302g184kcal39.6g3.3g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2416g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3927g13473kcal400.1g2748.6g47.1g137.4g
Oliiviöljy 169g1496kcal0g0g169.1g0g
Suola, annos 3g290g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g30305kcal879.4g5503.8g434.8g274.8g
Valittu annoskoko7104g15153kcal439.7g2751.9g217.4g137.4g
Annoskoko puolitettuna3552g7576kcal219.9g1376g108.7g68.7g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414