Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4390g6263kcal548.8g13.2g450g0g
Tonnikala vedessä 798g834kcal179.1g0g12g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)319g147kcal5.4g25.5g2.6g5.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)798g2634kcal215.5g0g191.6g0g
Tomaatti, tuore798g162kcal4.8g30.3g2.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g20078kcal1907.2g138g1317.2g32.6g
Valittu annoskoko7104g10039kcal953.6g69g658.6g16.3g
Annoskoko puolitettuna3552g5020kcal476.8g34.5g329.3g8.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388