Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g5606g7513kcal499g1020.3g145.8g241.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1121g236kcal3.4g17.9g0g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g64g67kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Oliiviöljy 216g1912kcal0g0g216.2g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g135kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g19723kcal1025.4g2134g728g512.4g
Valittu annoskoko7104g9861kcal512.7g1067g364g256.2g
Annoskoko puolitettuna3552g4931kcal256.4g533.5g182g128.1g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788