Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi40g112kcal3.6g2.8g9.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1200g396kcal13.2g56.4g3.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1604g1221kcal30.2g248.6g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14216g8913kcal708.8g641g353g41g
Valittu annoskoko7108g4456kcal354.4g320.5g176.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna3554g2228kcal177.2g160.3g88.3g10.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571