Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 50g163kcal5.3g30.2g1.1g4.9g
Vehnäjauho, sunnuntai147g515kcal17.7g104.5g3.1g4.4g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)91g335kcal12.7g49.8g7.2g10g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 77g313kcal0g76.9g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g217g183kcal2.4g39.8g0.9g3.9g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g91g670kcal0g0g74.3g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g4390kcal77.2g609.2g173.2g46.4g
Valittu annoskoko711g2195kcal38.6g304.6g86.6g23.2g
Annoskoko puolitettuna356g1097kcal19.3g152.3g43.3g11.6g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099