Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g113g39kcal1.1g7.3g0.6g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g90g81kcal4.1g14.9g0.6g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g90g81kcal5.4g13.5g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow90g23kcal0.8g4.3g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g150kcal17.1g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g753kcal57.2g81g21.2g0.4g
Valittu annoskoko711g377kcal28.6g40.5g10.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna356g188kcal14.3g20.3g5.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151