Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1119g1938kcal85.1g25.7g167.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1119g3694kcal22.4g33.6g391.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1399g783kcal118.9g69.9g2.8g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1119g5036kcal72.7g671.5g235g34.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton448g3223kcal0g0g358.1g0g
Mangosose, Piltti1399g839kcal5.6g209.8g5.6g14g
Sokeri 476g1931kcal0g475.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini34g117kcal28.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g35124kcal666.8g2971.4g2322.2g97.4g
Valittu annoskoko7112g17562kcal333.4g1485.7g1161.1g48.7g
Annoskoko puolitettuna3556g8781kcal166.7g742.9g580.6g24.4g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199