Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g584g3209kcal5.8g5.8g350.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 117g355kcal10.2g64.7g2.2g16.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 514g1561kcal44.9g284.5g9.8g71.4g
Vehnäjauho puolikarkea 607g2082kcal61.8g424.8g7.3g21.2g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 2334g756kcal67.7g46.7g14g81.7g
Sipuli 467g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g467g1583kcal100.4g4.7g130.2g0g
Kananmuna kuoreton 770g1099kcal96.3g2.3g79g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 934g316kcal28.6g45.7g0.9g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g22301kcal846.2g1815.4g1189.8g404.2g
Valittu annoskoko7112g11151kcal423.1g907.7g594.9g202.1g
Annoskoko puolitettuna3556g5575kcal211.6g453.9g297.5g101.1g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439