Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3684g5256kcal460.5g11.1g377.7g0g
Canderel makeutusjauhe112g429kcal3.2g103.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.2g0g0g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.1g0g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 112g413kcal20.7g12.3g24.2g33.9g
Kuohukerma,valio,2dl2233g7592kcal44.7g67g781.5g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g871g4520kcal62.7g290g345.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g36972kcal1189.4g1099.2g3058.2g68.4g
Valittu annoskoko7112g18486kcal594.7g549.6g1529.1g34.2g
Annoskoko puolitettuna3556g9243kcal297.4g274.8g764.6g17.1g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580