Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen525g3782kcal5.3g5.3g420.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4902g1667kcal9.8g348g14.7g88.2g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g350g1317kcal0.5g329.1g0g0g
Sokeri 595g2416kcal0g594.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g70g280kcal0g69.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1562kcal46.4g318.6g5.5g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g22057kcal125g3329.8g881.6g208.2g
Valittu annoskoko7112g11029kcal62.5g1664.9g440.8g104.1g
Annoskoko puolitettuna3556g5514kcal31.3g832.5g220.4g52.1g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748