Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 467g141kcal4.4g23.8g0.9g9.3g
Sipuli (kuorittu)65g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Chili paprika punainen210g84kcal4.2g18.9g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g234g84kcal1.4g5.1g2.6g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 51g157kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g4670g1775kcal51.4g387.6g4.7g74.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)467g771kcal14g18.7g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g6056kcal162.2g928.2g181g184.8g
Valittu annoskoko7112g3028kcal81.1g464.1g90.5g92.4g
Annoskoko puolitettuna3556g1514kcal40.6g232.1g45.3g46.2g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792