Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1846g4245kcal123.7g775.1g31.4g258.4g
Tonnikala vedessä 1305g1363kcal292.8g0g19.6g0g
Tomaatti 2330g531kcal13g80.4g7g32.6g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)653g1762kcal195.7g0g110.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 140g98kcal1.7g15.8g1.7g5.4g
Tilli, tuore 559g167kcal20.6g5g4.5g11.7g
Becel kevyt margariini 5g280g895kcal4.8g0g97.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g18120kcal1304.6g1752.6g546g616.2g
Valittu annoskoko7112g9060kcal652.3g876.3g273g308.1g
Annoskoko puolitettuna3556g4530kcal326.2g438.2g136.5g154.1g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.3g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778