Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1399g2099kcal279.8g0g111.9g1.4g
Parsakaali brokkoli 720g252kcal33.2g14g2.2g18g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g500g175kcal13.5g23.5g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14232g5329kcal661g131.2g235.2g61.6g
Valittu annoskoko7116g2665kcal330.5g65.6g117.6g30.8g
Annoskoko puolitettuna3558g1332kcal165.3g32.8g58.8g15.4g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572