Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka88g8.8kcal1g0.7g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Paprika keltainen 108g33kcal1g5.5g0.2g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Kurkku, tuore112g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Fetajuusto, Milbona100g280kcal20g0.5g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g797kcal49.8g41.6g46.6g16.8g
Valittu annoskoko712g399kcal24.9g20.8g23.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna356g199kcal12.5g10.4g11.7g4.2g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656