Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras53g184kcal7.1g34.4g1.5g3.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha263g436kcal49.9g0g26.3g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 85g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g219g55kcal7.2g6.3g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g53g15kcal0.6g2.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g1693kcal151.8g90.6g79.4g11g
Valittu annoskoko712g846kcal75.9g45.3g39.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna356g423kcal38g22.7g19.9g2.8g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042