Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Herkkusieni 56g9kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 38g112kcal6.8g0.5g9.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty225g315kcal11.6g63g1.5g7.7g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1425g1166kcal66.2g159.4g25.6g29g
Valittu annoskoko712g583kcal33.1g79.7g12.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna356g292kcal16.6g39.9g6.4g7.3g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753