Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka880g88kcal9.7g7g1.8g8.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Paprika keltainen 1080g325kcal10.2g55.1g2.2g21.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Kurkku, tuore1120g112kcal6.7g18.9g1.1g7.8g
Fetajuusto, Milbona1000g2800kcal200g5g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g7971kcal498.6g415.8g467.2g165.4g
Valittu annoskoko7120g3985kcal249.3g207.9g233.6g82.7g
Annoskoko puolitettuna3560g1993kcal124.7g104g116.8g41.4g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656