Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Punajuuri 800g307kcal8g55.2g1.6g20g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g600g1560kcal162g0g102g0g
Cashewpähkinä 400g2297kcal80g75.2g185.4g14g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2000g2400kcal68g72g200g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g25874kcal1852g404.8g1858g68g
Valittu annoskoko7120g12937kcal926g202.4g929g34g
Annoskoko puolitettuna3560g6469kcal463g101.2g464.5g17g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853