Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2720g796kcal25.6g122.4g10.9g51.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
CousCous, keitetty 100g800g1456kcal36.8g268.8g31.2g12.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g400g1440kcal112g8g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g15200kcal1170.4g950.4g733.8g142.6g
Valittu annoskoko7120g7600kcal585.2g475.2g366.9g71.3g
Annoskoko puolitettuna3560g3800kcal292.6g237.6g183.5g35.7g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338