Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)3600g4536kcal680.4g122.4g144g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1120g3136kcal201.6g5.6g257.6g0g
Sipuli 1200g363kcal15g57.6g2.4g20.4g
Kuohukerma (Ingman)1000g3400kcal22g31g350g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g22870kcal1838g433.2g1508g40.8g
Valittu annoskoko7120g11435kcal919g216.6g754g20.4g
Annoskoko puolitettuna3560g5718kcal459.5g108.3g377g10.2g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895