Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4400g6277kcal550g13.2g451g0g
Tonnikala vedessä 800g836kcal179.5g0g12g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)320g147kcal5.4g25.6g2.6g5.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)800g2640kcal216g0g192g0g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g20123kcal1911.4g138.4g1320g32.6g
Valittu annoskoko7120g10062kcal955.7g69.2g660g16.3g
Annoskoko puolitettuna3560g5031kcal477.9g34.6g330g8.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388