Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g781g219kcal4.7g46.5g1.6g19.5g
Kukkakaali 801g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Kalkkuna 801g1570kcal251.8g0g61.8g0g
Vesi4005g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g100g35kcal0.4g8g0.1g0g
Juuriselleri 601g189kcal7.5g27.6g1.2g18.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g40g67kcal7g8.5g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g4543kcal571.8g216.4g135.2g113.6g
Valittu annoskoko7128g2272kcal285.9g108.2g67.6g56.8g
Annoskoko puolitettuna3564g1136kcal143g54.1g33.8g28.4g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309