BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g972kcal0g0g108g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g864g233kcal11.2g41.5g1.7g14.7g
Broilerin nahaton rintafilee3600g3708kcal831.6g0g54g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1800g2340kcal54g36g234g0g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g14585kcal1799.2g166.8g795.8g31g
Valittu annoskoko7128g7292kcal899.6g83.4g397.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna3564g3646kcal449.8g41.7g199g7.8g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517