Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1083g6496kcal227.4g71.5g584.7g0g
Kookoshiutale 361g2385kcal29.3g23.1g232.9g58.8g
Kananmuna kuoreton 541g772kcal67.7g1.6g55.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1353g9745kcal1.4g1.4g1082.7g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g902g523kcal81.2g45.1g1.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)902g1128kcal29.8g33.4g90.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g271g1029kcal3.8g253.6g0g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Raparperi 1624g547kcal11.2g89.3g1.6g22.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten45g149kcal10.6g20.3g9.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g45707kcal929.4g1112.8g4117.8g173.4g
Valittu annoskoko7128g22853kcal464.7g556.4g2058.9g86.7g
Annoskoko puolitettuna3564g11427kcal232.4g278.2g1029.5g43.4g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904