Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1325g1722kcal173.5g4g109.9g0g
Sokeri819g3324kcal0g817.9g0g0g
Leivinjauhe48g84kcal2.5g18.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 626g2148kcal63.8g438.3g7.5g21.9g
Kuohukerma,valio,2dl1011g3439kcal20.2g30.3g354g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1204g674kcal102.3g60.2g2.4g0g
Sokeri 145g587kcal0g144.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g96kcal0g23.8g0g0g
Vadelma 1927g792kcal19.3g79g15.4g71.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g25732kcal763.2g3232g978.4g186.8g
Valittu annoskoko7128g12866kcal381.6g1616g489.2g93.4g
Annoskoko puolitettuna3564g6433kcal190.8g808g244.6g46.7g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168