Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2880g9882kcal293.5g2016g34.6g100.8g
Auringonkukansiemen 720g4276kcal165.6g90.7g356.4g43.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu504g2727kcal123.5g89.7g231.3g19.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 216g1457kcal58.1g14.9g125.3g26.6g
Kaurahiutale 288g1078kcal41.8g164.2g21g28.8g
Vesi2520g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g38837kcal1365g4751g1537.2g438.2g
Valittu annoskoko7128g19419kcal682.5g2375.5g768.6g219.1g
Annoskoko puolitettuna3564g9709kcal341.3g1187.8g384.3g109.6g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316