Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2396g1438kcal35.9g311.5g2.4g21.6g
Lanttu 359g104kcal3.6g16.5g1.1g6.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g2396g671kcal14.4g142.6g4.8g59.9g
Ruokakerma Valio 5%1498g899kcal18g41.9g74.9g0g
Oltermanni, perinteinen479g1725kcal119.8g0g139g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g9672kcal383.4g1025g444.4g176g
Valittu annoskoko7128g4836kcal191.7g512.5g222.2g88g
Annoskoko puolitettuna3564g2418kcal95.9g256.3g111.1g44g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207