Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g5414g9474kcal1028.6g0g595.5g0g
Sipuli 677g205kcal8.5g32.5g1.4g11.5g
Lanttu 451g130kcal4.5g20.8g1.4g8.1g
Porkkana 541g177kcal3.4g30.1g1.1g13.8g
Maustepippuri, annos 1g23g0.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g19973kcal2090g166.8g1199.2g66.8g
Valittu annoskoko7128g9987kcal1045g83.4g599.6g33.4g
Annoskoko puolitettuna3564g4993kcal522.5g41.7g299.8g16.7g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718