Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g90g812kcal0g0g90.2g0g
Sipuli (kuorittu)1083g292kcal14.1g52g2.2g18.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2346g657kcal14.1g139.6g4.7g58.6g
Punajuuri 3609g1385kcal36.1g249g7.2g90.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g6293kcal128.6g881.2g208.6g334.4g
Valittu annoskoko7128g3146kcal64.3g440.6g104.3g167.2g
Annoskoko puolitettuna3564g1573kcal32.2g220.3g52.2g83.6g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937