Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 11g101kcal0g0g11.4g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 23g6.8kcal0.2g1.1g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk113g30kcal0.7g6g0.2g1.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.6g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen281g93kcal9.3g13.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima34g132kcal9.8g0g10.1g0g
Lasagnelevy Rainbow70g258kcal9.8g49.9g2.2g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1426g1783kcal91g170.2g79.4g11.4g
Valittu annoskoko713g892kcal45.5g85.1g39.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna357g446kcal22.8g42.6g19.9g2.9g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102282