Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 150g145kcal4.5g29.4g0.5g1.5g
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1427g1613kcal124.2g89.4g81.2g3.6g
Valittu annoskoko713g806kcal62.1g44.7g40.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna357g403kcal31.1g22.4g20.3g0.9g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598